Sestavine:
- 1,5 skodelice kamuta
- 0,5 kg stočjega fižola
- 1 majhna konzerva koruze
- ½ limone
- nekaj listov sveže bazilike
- sol & poper
- olivno olje
- listi redkvic (po želji)
Priprava:
V veliki posodi v osoljeni vodi kuhamo kamut po 15 minutah kuhanja dodamo stročji fižol in kuhamo še 20 min. Odcedimo in ohladimo v veliki posodi. Dodamo ostale sestavine. Začinimo z dobrim olivnim oljem in sokom polovice limone. Dober tek.
- 1,5 skodelice kamuta
- 0,5 kg stočjega fižola
- 1 majhna konzerva koruze
- ½ limone
- nekaj listov sveže bazilike
- sol & poper
- olivno olje
- listi redkvic (po želji)
Priprava:
V veliki posodi v osoljeni vodi kuhamo kamut po 15 minutah kuhanja dodamo stročji fižol in kuhamo še 20 min. Odcedimo in ohladimo v veliki posodi. Dodamo ostale sestavine. Začinimo z dobrim olivnim oljem in sokom polovice limone. Dober tek.
0 komentarji :
Objavite komentar