8. oktober 2016

Nadevana sveža zelenjava z lososom

 
Prigrizki že dolgo časa niso omejeni zgolj na prekomerno slane ocvrtke. Z nekaj domiselnosti so lahko lepi za oko, okusni v ustih in zdravi za naše telo. Po tehle bo roka kar sama segla!

Sestavine:
- 1/2 večje kumare
- 1 debel korenček
- 1 kisla smetana
- 1/2 soka limone
- pest svežega kopra
- sol & poper
- 1 paket dimljenega lososa
-  pest črnih oliv (po želji)

Priprava:
Za omako, kisli smetani primešamo limonin sok, vse skupaj pa začinimo z na drobno narezanim koprom, soljo in poprom. Kumaro in korenček narežemo na skoraj 1 cm debele kolute. Na vsak kolut razmažemo 1 žličko namaza na katerega položimo rezino dimljenega lososa ali olivo. Dober tek!

 

0 komentarji :

Objavite komentar